VIPPER

Hva er vippeløft?

Vippeløft er løft av dine naturlige vipper med semi permanent serum og farge

Hvor lang tid tar det?

Vippeløft tar normalt 1 time og 15 minutter, men om behandleren mener det trengs mer tid for perfekt resultat blir det satt av mer.

Hvor lenge varer det?

Det varer mellom 6-8 uker.

Er det noe jeg må tenke på etter en vippeløft behandling?

Etter behandlingen påfører behandleren et serum som skal beskytte vippene i 24 timer. Det vil si at det er veldig viktig at man ikke får vann på vippene eller gnir seg i øynene da dette vil ødelegge løftet. Etter 24 timer kan man gjøre som man til vanlig gjør.

Når burde jeg komme tilbake?

Alt mellom 6-8 uker er anbefalt tid for å komme tilbake for en ny vippeløft. Om du føler at vippene mister løftet etter en ukes tid vil vi gjerne at du skal sende oss en e-post med bilder av vippene slik at vi kan se an om vi kan gjøre det på nytt før 6-8 uker har gått.

Kan jeg reagere på produktene?

Det er veldig sjeldent at noen reagerer etter en vippeløft. Om dette skjer setter vi pris på at du sender oss et bilde av reaksjonen på e-post.

Sliter det på vippene mine?

Vi bruker produkter med høy kvalitet som er pleiende for vippene under vippeløft. Vi anbefaler at man ikke går og gjør vippeløft på nytt før det har gått 6-8 uker siden det kan slite på vippene. Vi anbefaler å bruke et pleiende serum i etterkant for å gi næring til vippene.

Hvor mye koster det?

Vippeløft koster 950,- Er du student, og har studentbevis, får du 20% på behandlingen.