MICROBLADING

Hva er microblading?

Microblading er en semi-permanent tatovering for øyenbryn. Dette er en nyere form for øyenbryns tatovering og må ikke forveksles med PMU (permanent sminke) da microblading ikke er permanent. Hvert eneste hårstrå blir “tatovert” inn og det er dette som gjør at det ser så naturlig ut. Microblading kan ikke sammenlignes med PMU da det blir brukt annet verktøy og annen teknikk til å utføre behandlingen. Det blir ikke brukt maskin under microblading, men noe som ligner på en penn med små nåler på enden. Disse nålene dyppes i pigment før de penetrerer det øverste laget i huden og lager “hårstrå”.

Du kan finne mer informasjon om microblading her.

Hvor mye koster det?

Microblading koster  5990,- og microblading + skygge legging koster 7490,-. Prisene kan variere fra behandler til behandler.

Hvordan bestiller jeg?

Det er veldig viktig å forstå at det kun går an å bestille microblading ved å sende mail til den foretrukne behandleren. Ved å ringe eller sende mail til vår booking mail blir du henvist tilbake til mailadressen til de som utfører behandlingen. Ved stor pågang og fulle lister kan det ta opp til 4 virkedager før de svarer på mail (helger, helligdager og ferie kan påvirke dette).