GENERELT

Har dere studentrabatt?

Vi har 20% studentrabatt på alle våre behandlinger utenom oppfølging, microblading, allerede nedsatte priser og pakkepriser (eks brynsløft+vippeløft) 

Hvordan bestiller jeg?

Vi tar imot bestilling av timer kun gjennom vår nettside her, gjennom mail booking@browrehabsalons.no, eller over telefon ved å ringe  22 55 16 00. Det er viktig å forstå at vi IKKE tar imot bestilling gjennom sosiale medier (facebook og instagram).

Hva er åpningstidene?

Vi er åpne seks dager i uken. Åpningstidene finner du under:

Holberg

Storo

Bergen

Trondheim

 

Hvordan avbestiller jeg?

Om du trenger å avbestille timen din av en eller annen grunn, må dette gjøres 24 timer før timen via telefon, mail eller din side på nettsiden (IKKE SOSIALE MEDIER). Avbestiller du mindre enn 24 timer før timen vil du bli fakturert for behandlingen. Vi har også en policy på 10 minutter når det kommer til å komme forsent til timen. Kommer du mer enn 10 min for sent til en time er vi ikke pålagt til å utføre behandlingen på grunn av lite tid og kan fakturere deg for timen. Vi ber deg respektere vår policy og våre behandleres tid ved å gi oss beskjed om avbestillinger og forsinkelser så fort det er mulig. Denne informasjonen står også i bekreftelses/-og påminnelsesmail. 

 

Så klart skjønner vi at ting kan skje ved sykdom og andre akutte ting. Vær så snill å kontakt oss så fort det oppstår noe som gjør at du ikke kan komme til timen din.

 

Hvorfor må dere vite at jeg er gravid?

Hovedgrunnen til at vi trenger å vite at du er gravid er å gjøre behandlingsprosessen så behagelig som mulig for deg. Vi spør også fordi det er noen medikamenter som kan påvirke behandlingen. Er man gravid kan man IKKE gjøre microblading.