BRYN

Hva tilbyr dere?

Vi tilbyr hovedsakelig behandlinger som handler om bryn og vipper, og microblading, sminke timer og voksing av ansikt. Behandlingene du kan velge mellom er brynsløft, brynsløft student, oppfølging etter brynsløft (innen 3 uker) farging av bryn, farging av vipper, vippeløft med farge, vippeløft med farge student, microblading, microblading + skyggelegging, dag/kveldssminke, sminkekurs, brudesminke og voksing av leppe overleppe, hake, nese og kinn.

Hva er brynsløft?

Brynsløft er en behandling som vil gi deg en naturlig og perfekt ramme for ditt ansikt. Behandlingen inkluderer farging, voksing og forming med pinsett. Vi jobber med kundens naturlige form og hår - så bare husk at vi ikke tilfører hår til ditt bryn.

Hvor lang til tar et brynsløft?

Det er alltid satt av 45 minutter til et brynsløft, men i noen tilfeller kan i sette av mer eller mindre tid - det kommer ann på hvor mye hår kunden har.

Hvor lenge varer resultatet?

Det varierer fra person til person. Det avhenger av hvor godt hårene holder på farge og hvor fort hårene vokser ut igjen. Resultatet varer mellom 3-6 uker.

Når burde jeg komme tilbake?

Vi anbefaler oppfølging innen 3 uker for å friske opp farge og bevare formen, men din behandler kan anbefale deg å komme tilbake før eller senere enn dette - det avhenger av din hårvekst.

Tilbyr dere bare forming og napping av brynene?

Dessverre gjør vi ikke bare forming og napping av bryn. Både brynsløft og oppfølging inkluderer forming og napping med pinsett.

Hva om jeg er allergisk mot farge eller reagerer på produkter?

Om du er bekymret for en allergisk reaksjon på produktene vi bruker kan du komme innom salongen på forhånd for å teste de på huden din. Om du reagerer på farge så har vi farge for de som er allergisk. Det er veldig viktig at du forteller behandleren din som du er allergisk, om du gå på medisin/bruker kremer som gjør huden svakere eller om det er noe annet vi må tenke over under behandlingen.  Om du skulle få en uvanlig reaksjon etter behandlingen er det viktig at du sender bilde på e-post av området. Vi kan ikke holdes ansvarlig for miskommunikasjon om medisinering/ansiktsbehandlinger som resulterer til en reaksjon.

Hva innebærer det å farge brynene? Blir de bare mørkere?

Farging av brynene gjør at du får en friskere og jevnere farge på brynene samtidig som vi farger alle småhår slik du vil få fyldigere bryn. Vi tar alltid en liten konsultasjon på hvilken farge du ønsker, så om du ikke ønsker for mørke bryn er dette ikke noe problem siden vil har mange forskjellige farger å bruke.

Hvor mye koster det?

Brynsløft koster 670,- Om du er student og har studentbevis koster det 550,-.